PORIN RAKKAUSLÄHETTILÄÄT

Jukka Palenius, 32

Suomea ja paljon muuta maailmaa nähnyt Jukka on asunut Lahdessa, opiskellut Jyväskylässä ja vieraillut paljon muissa kaupungeissa. Kiinnostunut liikunnasta, urheilusta, ruoasta ja juomasta, muodista ja kulttuurista, kuten musiikista.

Jukka tarjoaa meille urheilusta tykkäävän, parisuhteessa elävän miehen näkökulmaa!

Jukkaa pääsee seuraamaan Instagramissa: @ppalei

Näin Jukka kertoo Porista, miksi hän haki rakkauslähettilääksi ja miltä valinta tuntuu:

Pori on maailman paras kaupunki. Se on sopivan kokoinen niin väkimäärältään kuin etäisyyksiltäänkin. Kaupungista löytyy hyviä ruokapaikkoja, liikuntamahdollisuuksia ja kaunista luontoa.

Olen sangen ylpeä porilaisuudestani! Haluan päästä jakamaan kokemuksia ja fiiliksiä, joita tällä kaupungilla on tarjota.

Valinta rakkauslähettilääksi tuntuu varsin hyvältä, tämä on kunnia! Lähden perusporilaisen positiivisuudella mukaan.

Matthew Bowen, 37

Ulkomailta, tarkemmin USAsta, Poriin neljä vuotta sitten muuttanut Matthew rakastaa Poria ja haluaa kuuluttaa sen parhaat puolet koko maailmalle. Matthewn perheseen kuuluu vaimo, vauva ja koira. Hän on kiinnostunut matkailusta, musiikista, valokuvauksesta, historiasta ja kirjoittamisesta.

Matthew tarjoaa meille ulkomailta Poriin muuttaneen näkökulmaa, painottuen historiaan ja erilaisiin ulkoilumahdollisuuksiin.

Matthewtä pääsee seuraamaan Instagramissa: @knightoftheoldcode

Näin Matthew kertoo Porista, miksi hän haki rakkauslähettilääksi ja miltä valinta tuntuu:

Pori is not a very big city, but it’s full of great people, places, and things to do. It’s excellent for nature, recreation, and city life. And anything else one could want is close by too (i.e. Yyteri, kesämökki, Reposaari). It’s a wonder to me that Pori isn’t a destination for more people. 

I wanted to have the opportunity to learn more about Pori and share this information with my followers. I wanted to reach people living inside and outside of Finland to help bring more attention to Pori. And for people living in Pori who may not yet understand much Finnish, I wanted to be a resource for them by sharing important and interesting information in English. 

I feel very honored and excited to be chosen as a Porin rakkauslähettiläs. I hope I can make the residents of Pori proud.

Image
Porinder

Jos et vielä löytänyt rakkautta, kokeile Porinderia ja selvitetään yhdessä onko välillämme jotain enemmän

Oletko jo pidemmän aikaa katsellut minua sillä silmällä? Ihaillut piirteitäni, asennettani ja aitouttani? Miettinyt, voisinko minä olla sinulle juuri se oikea. Älä enää pelkää – heittäydy, rakastu ja mietitään sitten myöhemmin, mitä tuli tehtyä.