Noormarkku

Porisuhdeneuvoja kehottaisi muuttamaan tänne, jos rakastat luontoa. Paikka on todellinen luontorakastajan helmi. Pelkkää viheriötä ei tämä paikka kuitenkaan ole ja peruspalveluita löytyy kaupoista apteekkiin ja terveyskeskukseen. Myös kaksi päiväkoti ja koulut löytyvät alueelta. Muiden palveluiden pariin pääsee kätevästi kulkemaan bussilla tai omalla autolla hurauttaa vartissa.

Noormarkusta löytyy myös yksi Suomen hienoimmista ruukkialueista, Ahlströmin ruukkialue. Myös urheilukenttä ja paikalliset seurat tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin harrastuksiin ihan kotinurkilla.
Jos rakastat luontoa.

Asukkaan suusta:

”Noormarkku on hieno paikka ja kylällä asuu oikein mukavaa väkeä. Omalta kylältä löytyy arkeen tarvittavat palvelut, mutta tarvittaessa kaupungille hurauttaa vartissa. Kukaan ystävistäni ei täältä haluaisi muuttaa pois ja tuttuihin törmääkin usein siellä sun täällä. Lapsiperheille etenkin passeli asuinpaikka!”

Palvelut:

  • Porin keskustaan n. 15 km
  • Kauppa n. 150 m
  • Päiväkoti n. 500 m ja 750 m (Koivukujan ja Piilitien päiväkodit)
  • Yhtenäiskoulu n. 500 m (Noormarkun yhtenäiskoulu)
  • Kirjasto n. 100 m
  • Noormarkusta löytää hyvin muitakin palveluita mm. parturi-kampaamoita, kahviloita, sekä kulttuurihistoriallisesti merkittävä A. Ahlströmin alue, jossa muun muassa hotelli ja ravintola

Sijainti kartalla
Kerrostaloja
Rivitaloja
Omakotitaloja
Puutaloja
Kivitaloja
Vanhoja rakennuksia
Päiväkoti
Koulu
Ruokakauppa
Ravintola
Metsä
Puisto
Uimaranta

Etäisyys Porin keskustasta: 15km