Omalla äänellä vahvistetaan brändiä

Kokeileva, vähän outo ja erottuva ovat sanoja, joilla Porin juuri valmistunutta äänibrändiä kuvaillaan. Ja sehän on juuri sitä, mitä lähdettiin hakemaan. Emmehän me halua olla hajuttomia ja mauttomia, vaan päästä ihon alle, kuten brändimmekin kehottaa.

Yhteistyössä Pieruperseen kanssa toteutettiin joulubiisi loppuvuodesta 2023. Biisissä oli fiittaamassa ihastuttava Behm ja se sai valtaisan suosion. Pieruperseen Instagram-tilillä kyseinen biisi oli tallennetuin hänen postauksistaan. Tämä ei sinänsä liity mitenkään kaupungin äänibrändiin, mutta äänilogo kuultiin biisin lopussa. Monikaan ei sitä varmaan huomannut, mutta kohta huomaatte, että on siitä hieman vinksahtaneesta äänestä vaikea olla tykkäämättä.

Ensimmäiset ajatukset ovat olleet tyyliin ”ei kai tästä mitään maksettu” ja ”sattuu korviin tämä renkutus” mutta takaamme, että kyllä siihen totutaan ja kohta kaikki haluavat äänen soittoäänekseen. Hyvin porilaista olisi sekin, että kohta sitä tekstarilla jostain palvelusta tilataan.

Työn ensimmäisessä vaiheessa on toteutettu äänilogo ja brändiääni. Nämä ovat Porin brändin mukaisesti ehdottoman uniikkeja, joten ei kun kuuntelemaan!